Tradicija – zanesljivost – celotna storitev

  • sl
  • ru
  • en
T: 01/52-12-362     M: 041/279-831      E: tajnistvo@stan.si

Palais & Villa Schellenburg

SCHELLENBURGGG

Verjetno poznate zgodbo Jakoba Schella von Schellenburga, kajne? Bil je zelo uspešen veletrgovec, finančnik in mecen v Ljubljani v 18. stoletju, ki je zgradil več stavb v mestu, ki še danes stojijo. V duhu gospodarske uspešnosti in odlične gradnje rasteta tudi stavbi Palais & Villa Schellenburg v središču Ljubljane.

Stavbi sta arhitekturno drzni in zgrajeni s sodobnimi materiali najvišje kakovosti. Palais Schellenburg ponuja 110 stanovanjskih enot, poslovne prostore, v Villi Schellenburg je 15 stanovanj.  Vsa stanovanja so z dvigali povezana s kletnimi prostori, kjer se bodo nahajala parkirna mesta in shrambe.

Gradnji sta odraz gradbeniške in arhitekturne premišljenosti ter ponujata oazo miru in visoko kvaliteto bivanja v središču mesta. Odprti tlorisi posameznih enot ustvarjajo povezanost med prostori. Objekta se povezujeta s historičnim okoljem in modernimi stavbami in navdušujeta tako nove lastnike, kot mimoidoče.

Stavbi bosta nudili najkakovostnejšo raven bivanja, ki ste jo nedvomno že spoznali v večjih in tehnološko naprednih mestih po svetu.  Sedaj bo tudi naša prestolnica zablestela v primerljivi sodobnosti stanovanjskih in poslovnih stavb.  Skupno bo v obeh objektih 125 stanovanj in 276 garažnih mest v podzemni garaži. Najmanjše stanovanje bo merilo 62 m2 in največje 400 m2.

Rdeča nit celotnega projekta je približati vsako stanovanje življenjskim in bivanjskim navadam vsakega posameznika v prepletanju tradicije in novega.

Prepustite se nakupu in si rezervirajte stanovanje na najbolj zaželenem naslovu  v Ljubljani.

Za podrobno predstavitev, proste stanovanjske enote, ceno, se lahko oglasimo tudi pri vas na sestanku in vam predstavimo ter pojasnimo celoten potek nakupa. Termin si lahko zagotovite na 041/279-831 ali stanka.solar@stan.si